Spoštovani uporabnik Microsoft Internet Explorerja!

Spletni brskalnik, ki ga uporabljate, ne omogoča polne funkcionalnosti spletnega portala MojObrtnik. V izogib težavam pri delu s portalom vam predlagamo, da uporabite sodobne spletne brskalnike kot so Google Chrome, Mozilla Firefox ali Microsoft Edge.

Hvala lepa za razumevanje.
  Opekarniška cesta 15a, 3000 Celjeagencija ave, poslovno in podjetniško svetovanje, alenka vodončnik s
AGENCIJA AVE, POSLOVNO IN PODJETNIŠKO SVETOVANJE, ALENKA VODONČNIK S.P.
3000 Celje
+386 (3) 620 97 06 +386 (41) 415 447 alenka@agencija-ave.si
Ocena podjetja:
Prazen krogecPrazen krogecPrazen krogecPrazen krogecPrazen krogec
Oddaljenost:
Začetek dela:
v enem tednu
Št. opravljenih poslov:
0
Odprto/zaprto:
ODPRTO
Povezaveworld twitter facebook
O nasSmo svetovalno podjetje specializirano za področje izdelave strategij podjetja, internacionalizacije podjetij, optimizacije poslovnih in tehnoloških procesov, odnosov v podjetju in odnosu do družbenega okolja. Smo presojevalec odličnosti podjetij po modelu EFQM - European Fund of Quality Management. Sodelujemo v projektih oblikovanja in razvoja novih storitev, izdelave analiz stanja in potreb in lokalnih akcijskih načrtov za razvoj storitev. Oblikujemo metodologije za izdelavo akcijskih načrtov za različne ciljne skupine. Aktivni smo na področju enakih možnosti, zdravstva, strateškega planiranja, socialne ekonomije in kariernega svetovanja. Oblikujemo programe izobraževanja in izvedbe "Train the Trainers" seminarjev.
Naše referenceAGENCIJA AVE, POSLOVNO IN PODJETNIŠKO SVETOVANJE, ALENKA VODONČNIK S.P.AGENCIJA AVE, POSLOVNO IN PODJETNIŠKO SVETOVANJE, ALENKA VODONČNIK S.P.AGENCIJA AVE, POSLOVNO IN PODJETNIŠKO SVETOVANJE, ALENKA VODONČNIK S.P.AGENCIJA AVE, POSLOVNO IN PODJETNIŠKO SVETOVANJE, ALENKA VODONČNIK S.P.AGENCIJA AVE, POSLOVNO IN PODJETNIŠKO SVETOVANJE, ALENKA VODONČNIK S.P.AGENCIJA AVE, POSLOVNO IN PODJETNIŠKO SVETOVANJE, ALENKA VODONČNIK S.P.AGENCIJA AVE, POSLOVNO IN PODJETNIŠKO SVETOVANJE, ALENKA VODONČNIK S.P.
Naši proizvodiIzdelava poslovnih načrtov

V sklopu investicijskega ciklusa v podjetju vam izdelamo poslovni načrt.
Izdelava investicijskih dokumentov

Izdelujemo: Študije izvedljivosti Pred-investicijske zasnove Dokumente identifikacije investicijskega programa Investicijski program
Cena po oceni velikosti projekta!
Internacionalizacija podjetij

Če se odločimo za vstop na nov trg, se moramo hkrati zavedati tudi tveganja in stroškov, ki jih vstop prinaša. Pred slednjim je tako potrebno preveriti: dostop do tehnologij, procesov, različnih virov (človeških, finančnih, raziskave in razvoja), pravne in carinske ovire, kakšni so transportni stroški, regulacijo trgov (zaščita domačih trgov), dostop do tržnih poti, dobaviteljev, ali imamo dovolj informacij za oceno in analizo tujih trgov, lojalnost blagovnim znamkam, tujo konkurenco in kakšne investicije v trženjsko komuniciranje bodo potrebne.Pri vstopu podjetja na nov tuj trg vam pripravimo Strategijo vstopa na izbrani trg po zgoraj navedenih parametrih.
Priprava dokumentacije za prijave na javne razpise

Nudimo celovito pomoč pri prijavi na razpise, ki vključuje: redno obveščanje o odprtih razpisih, iskanje primernega razpisa za projektno idejo, predstavitev določenega razpisa, pomoč in svetovanje pri prijavi, izdelava vloge na določen razpis. Glede na potrebe vašega podjetja vam pripravimo in izvedemo izobraževanje za zaposlene po vaši meri.
Poročilo o izvajanju in poročilo o spremljanju rezultatov in učinkov (PSRU)

Delovni časPonedeljek  
07:30 - 16:00
Torek  
07:30 - 16:00
Sreda  
07:30 - 16:00
Četrtek  
07:30 - 16:00
Petek  
07:30 - 16:00
Sobota  
Zaprto
Nedelja  
Zaprto

Prijavite se na e-novice,
obveščali vas bomo o novostih
PRIJAVA


©2017-2023 Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije. Vse pravice pridržane.