Spoštovani uporabnik Microsoft Internet Explorerja!

Spletni brskalnik, ki ga uporabljate, ne omogoča polne funkcionalnosti spletnega portala MojObrtnik. V izogib težavam pri delu s portalom vam predlagamo, da uporabite sodobne spletne brskalnike kot so Google Chrome, Mozilla Firefox ali Microsoft Edge.

Hvala lepa za razumevanje.
  Obrtna cona Logatec 6a, 1370 Logatecastech d
ASTECH d.o.o., servisiranje strojnih instalacij
1370 Logatec
T: 01 750 85 00 sebastjan.car@astech.si
Ocena podjetja:
Prazen krogecPrazen krogecPrazen krogecPrazen krogecPrazen krogec
Oddaljenost:
Začetek dela:
ni določeno
Št. opravljenih poslov:
0
Odprto/zaprto:
Povezaveworld
O nasPodjetje Astech z rednim strokovno izvedenim servisiranjem in vzdrževanjem zagotavlja stalno pravilno delovanje, manjšo možnost okvar, nižjo porabo energije, večji izkoristek in daljšo življenjsko dobo klimatsko-prezračevalnih sistemov. Astechova ekipa izvaja visoko kakovostno servisiranje:
-klimatov,
-hladilnih agregatov,
-ventilatorskih konvektorjev,
-požarnih loput in
-split klimatskih sistemov.

V Astechu razumemo svoje stranke. Zavedamo se, da lahko v primeru okvare klimatsko-prezračevalnega sistema o zdravju in varnosti zaposlenih ter razsežnosti poslovne izgube odločajo minute. Zato z odzivnostjo 24 ur dnevno 7 dni v tednu, elektronskim poslovanjem serviserjev na terenu ter stalno dostopnostjo nadomestnih delov vseh blagovnih znamk v lastnem skladišču zagotavljamo nadpovprečno hitro odpravo okvar. Večinoma smo v nujnih primerih na mestu okvare v manj kot 2 urah po prejemu zahteve za poseg in najkasneje v 4 urah po vašem klicu.

Astech je vodilno slovensko podjetje na področju servisiranja in vzdrževanja klimatsko-prezračevalnih sistemov in eno prvih slovenskih podjetij v branži s certifikatom kakovosti ISO 9001. Zanesljivost podjetja Astech temelji na številčni ekipi izkušenih serviserjev, ki so visoko strokovno usposobljeni za posege na klimatsko-prezračevalnih sistemih, kar potrjujejo strokovni certifikati najvišje stopnje, pridobljeni s strani Agencije RS za okolje in prostor.

Hitro rastoče in poslovno uspešno podjetje Astech z zanesljivim sodelovanjem in dolgoročnimi partnerskimi odnosi že preko dvanajst let dokazuje, da ni le prva, pač pa tudi prava izbira uspešnih podjetij in javnih ustanov po vsej Sloveniji.
Naše dejavnostiInštaliranje klimatskih naprav
Naši proizvodiServis klimatov
Servis klimatov

Redno strokovno vzdrževanje in servisiranje podaljša življenjsko dobo klimata, ki je srce klimatsko-prezračevalnega sistema. Podjetje Astech z rednimi servisnimi pregledi, preventivnim vzdrževanjem in vnaprejšnjim odkrivanjem možnih vzrokov okvar, poskrbi, da je delovanje vaših klimatov ves čas nemoteno in energetsko učinkovito. Poslovnim partnerjem zagotavljamo redne kontrole in optimizacijo delovanja klimatov, zamenjave filtrov ter odpravo napak pri delovanju. Pri rednem servisiranju klimatov izvajamo: vizualno kontrolo, kontrolo vijačnih spojev, kontrolo tesnjenja in izolacije, kontrolo stanja in nastavitev pogonskih jermenov, kontrolo fi ltrov ter kontrolo delovanja indikatorjev umazanosti filtrov, kontrolo funkcije toplotnih izmenjevalcev, kontrolo delovanja sistema vlaženja, kontrolo žaluzij in njihovih pogonov, kontrolo delovanja tipal, kontrolo delovanja ventilov, kontrolo ventilatorjev in elektromotornih pogonov, kontrolo delovanja ter nastavitev krmiljenja in regulacije, kontrolo električnih povezav do naprave.
Servis hladilnih agregatov
Servis hladilnih agregatov

Pravilen zagon in redno vzdrževanje hladilnega agregata pomembno vplivata na zanesljivo delovanje naprave. Podjetje Astech izvaja tako zagone kot popravila hladilnih agregatov. Smo tudi pooblaščeno podjetje s strani Agencije RS za okolje in prostor za izvajanje preizkusov tesnosti hladilnih agregatov. Pri rednem servisiranju hladilnih agregatov izvajamo: vizualno kontrolo, kontrolo vijačnih spojev in tesnosti sistema, kontrolo šumnosti naprave, notranje čiščenje agregata, kontrolo stanja vetrnic in po potrebi balansiranje, kontrolo merilnih instrumentov, kontrolo količine vode v vodnem krogu in koncentracije glikola v njej, kontrolo zbiralnika odtočne vode in odtočnih poti, kontrolo količine in stanja hladiva ter po potrebi polnjenje, kontrolo kompresorja, črpalk in ventilov, kontrolo tlačnega stikala in termostatov, kontrolo električnih povezav do naprave.
Servis ventilatorskih konvektorjev
Servis ventilatorskih konvektorjev

Brezhibno delovanje ventilatorskih konvektorjev ustvarja prijetno življenjsko in delovno okolje. V podjetju Astech z izvajanjem nastavitev delovanja konvektorjev, rednim servisiranjem in odpravo okvar zagotavljamo, da bo zrak v vaših poslovnih prostorih vedno čist, temperatura zraka pa ustrezna. Pri rednem servisiranju ventilatorskih konvektorjev izvajamo: vizualno kontrolo, kontrolo vijačnih spojev, kontrolo tesnjenja, menjavo zračnega fi ltra, čiščenje izmenjevalca, kontrolo delovanja ventilov, kontrolo banjice za kondenz in odtočnih poti za kondenz, kontrolo delovanja motorja, kontrolo stanja vetrnic in po potrebi balansiranje, kontrolo elektroinštalacije konvektorja, kontrolo delovanja termostata ter krmiljenja, nastavitev vpihovalne rešetke.
Servis požarnih loput
Servis požarnih loput

V delovnem okolju je varnost ljudi in premoženja na prvem mestu. Zanesljivo delovanje požarnih loput v primeru požara prepreči širjenje ognja preko klimatsko-prezračevalnega sistema ter nastanek škode in nevarnosti za zaposlene. Podjetje Astech zagotavlja požarno varnost v vašem objektu z izvajanjem popravil ter rednimi periodičnimi servisi požarnih in dimoodvodnih loput. Pri rednem servisu požarnih in dimoodvodnih loput izvajamo: kontrolo vzidave, preizkus delovanja pogonsko-krmilnih mehanizmov, pregled stanja požarno-odporne lamele, kontrolo indikatorja stanja požarne lopute.
Servis SPLIT klimatskih naprav
Servis SPLIT klimatskih naprav

Podjetje Astech opravlja servisne storitve split klimatskih naprav, ki ustvarjajo ugodno klimo v delovnih in stanovanjskih prostorih. S profesionalnimi servisnimi storitvami zagotavljamo optimalno delovanje naprav, nizke obratovalne stroške in dolgo življenjsko dobo. Pri servisiranju split klimatskih naprav izvajamo: vizualno kontrolo, kontrolo vijačnih spojev, kontrolo tesnosti sistema, izpihovanje oz. čiščenje fi ltrov, čiščenje (pranje) zunanje enote, kontrolo odtoka kondenza ter čiščenje odtočnih poti, kontrolo količine in stanja hladiva ter po potrebi polnjenje, kontrolo hladilnega sistema ter regulacije, kontrolo električnih povezav do naprave ter delovanja celotne naprave.
Prijavite se na e-novice,
obveščali vas bomo o novostih
PRIJAVA


©2017-2024 Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije. Vse pravice pridržane.