Spoštovani uporabnik Microsoft Internet Explorerja!

Spletni brskalnik, ki ga uporabljate, ne omogoča polne funkcionalnosti spletnega portala MojObrtnik. V izogib težavam pri delu s portalom vam predlagamo, da uporabite sodobne spletne brskalnike kot so Google Chrome, Mozilla Firefox ali Microsoft Edge.

Hvala lepa za razumevanje.
  Prešernova ulica 29, 9240 LjutomerCLEANGRAD, PROIZVODNJA KOVINSKIH KONSTRUKCIJ IN NJIHOVIH DELOV D.O.O.
9240 Ljutomer
+386 (2) 585 16 00 kadri@cleangrad.si
Ocena podjetja:
Prazen krogecPrazen krogecPrazen krogecPrazen krogecPrazen krogec
Oddaljenost:
Začetek dela:
ni določeno
Št. opravljenih poslov:
0
Odprto/zaprto:
PovezaveO nasVizija
Cleangrad je vodilni ponudnik Čistih prostorov v Sloveniji. Na svojem področju želimo na osnovi visoke kakovosti izdelkov in naših storitev postati tudi vodilno podjetje v širši regiji.

Poslanstvo
Oblikujemo čiste prostore po individualnih zahtevah in jih opremljamo fleksibilno glede na različne projekte. Kot izkušeni izdelovalci sten, stropov, vrat ponujamo tako posamezne elemente kot rešitve na ključ.Planiramo, projektiramo, instaliramo in validiramo čiste prostore, tako da lahko ponudimo celovite ponudbe in rešitve.Področje delovanja Cleangrad obsega celovito izvedbo projektov na naslednjih strateških področjih:
Farmacevtska proizvodna podjetja;
laboratoriji;
mikroelektronska podjetja;
sterilne proizvodnje;
operacijske sobe in bolnice;
prehrambena industrija.
Cleangradove čiste sobe ustrezajo vsem glavnim internacionalnim standardom:

EU GMP
ISO 14644
FDA
VDI 2083
SCC**
Prav tako so validirane v skladu s temi standardi.

Vrednote
Kakovost izdelkov in storitev;
inovativnost, razvoj in tehnična odličnost;
zadovoljstvo zaposlenih;
Naše referenceCLEANGRAD, PROIZVODNJA KOVINSKIH KONSTRUKCIJ IN NJIHOVIH DELOV D.O.O. CLEANGRAD, PROIZVODNJA KOVINSKIH KONSTRUKCIJ IN NJIHOVIH DELOV D.O.O. CLEANGRAD, PROIZVODNJA KOVINSKIH KONSTRUKCIJ IN NJIHOVIH DELOV D.O.O. CLEANGRAD, PROIZVODNJA KOVINSKIH KONSTRUKCIJ IN NJIHOVIH DELOV D.O.O. CLEANGRAD, PROIZVODNJA KOVINSKIH KONSTRUKCIJ IN NJIHOVIH DELOV D.O.O. CLEANGRAD, PROIZVODNJA KOVINSKIH KONSTRUKCIJ IN NJIHOVIH DELOV D.O.O. CLEANGRAD, PROIZVODNJA KOVINSKIH KONSTRUKCIJ IN NJIHOVIH DELOV D.O.O. CLEANGRAD, PROIZVODNJA KOVINSKIH KONSTRUKCIJ IN NJIHOVIH DELOV D.O.O. CLEANGRAD, PROIZVODNJA KOVINSKIH KONSTRUKCIJ IN NJIHOVIH DELOV D.O.O.
Naši proizvodi010764-1


Vizija in poslanstvo podjetja Vizija Cleangrad je vodilni ponudnik Čistih prostorov v Sloveniji. Na svojem področju želimo na osnovi visoke kakovosti izdelkov in naših storitev postati tudi vodilno podjetje v širši regiji. Poslanstvo Oblikujemo čiste prostore po individualnih zahtevah in jih opremljamo fleksibilno glede na različne projekte. Kot izkušeni izdelovalci sten, stropov, vrat ponujamo tako posamezne elemente kot rešitve na ključ. Planiramo, projektiramo, instaliramo in validiramo čiste prostore, tako da lahko ponudimo celovite ponudbe in rešitve.Področje delovanja Cleangrad obsega celovito izvedbo projektov na naslednjih strateških področjih: Farmacevtska proizvodna podjetja; laboratoriji; mikroelektronska podjetja; sterilne proizvodnje; operacijske sobe in bolnice; prehrambena industrija. Cleangradove čiste sobe ustrezajo vsem glavnim internacionalnim standardom: EU GMP ISO 14644 FDA VDI 2083 SCC**
Prijavite se na e-novice,
obveščali vas bomo o novostih
PRIJAVA


©2017-2019 Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije. Vse pravice pridržane.