Spoštovani uporabnik Microsoft Internet Explorerja!

Spletni brskalnik, ki ga uporabljate, ne omogoča polne funkcionalnosti spletnega portala MojObrtnik. V izogib težavam pri delu s portalom vam predlagamo, da uporabite sodobne spletne brskalnike kot so Google Chrome, Mozilla Firefox ali Microsoft Edge.

Hvala lepa za razumevanje.
  Cesta v Lipovce 33, 1358 Log pri Brezovicidm servis, trgovina, gostinstvo in storitve, d
DM servis, trgovina, gostinstvo in storitve, d.o.o.
1358 Log pri Brezovici
+386 (51) 644 599 luka.dmdoo@gmail.com
Ocena podjetja:
Prazen krogecPrazen krogecPrazen krogecPrazen krogecPrazen krogec
Oddaljenost:
Začetek dela:
hitro
Št. opravljenih poslov:
0
Odprto/zaprto:
07:00-16:00
Povezaveworld facebook
O nasDM, d.o.o., Log pri Brezovici je družinsko podjetje, ki se od leta 1991 ukvarja z avtomatizacijo centralnega ogrevanja, solarnih sistemov in prezračevalnih naprav za gretje in hlajenje.

Smo pooblaščeni serviser podjetja Danfoss. Opravljamo zagone avtomatike Danfoss ECL, testiranje delovanja toplotnih postaj, zagone frekvenčnih regulatorjev VLT in meritve pretokov za hidravljično uravnoteženje sistemovASV-PV, MSV-BD.

Ukvarjamo se tudi z drugimi krmilniki kot so Seltron WDC ali Seltron WXD, Regin Corrigo, Carel, Siemens, IMP sistem 300, Sauter, Belimo, ... Servisiramo avtomatiko in prezračevalne naprave (klimate) od krmilnikov, tipal, termostatov, tlačnih stikal, pogonov ventilov, črpalk, do zamenjave jermen, filtrov, ležajev in čiščenja kanalov, ...

Od leta 2008 izvajamo uradne meritve prezračevanja (za tehnične preglede objektov), merimo pretoke zraka hišnih rekuperatorjev, kuhinjskih nap, ... Izvajamo meritve mikroklimatskih pogojev na delovnih mestih (temperatura v času gretja in v času hlajenja, vlaga, prepih), meritve osvetlitve (na delovnih povšinah) in tlakov (npr. nadtlak evakuacijskih stopnišč v primeru požara, tlačnih razmer v prostorih laboratorijev, operacijskih dvoran, čistih prostorov v industriji, podtlak v kadilnicah, ... )

Izvajamo tudi meritve in nastavitve pretokov na Danfoss ventilih za hidravlično uravnoteženje ogrevalnega ali hladilnega sistema, kar prinese velike prihranke pri energiji.

Servis toplotnih postaj in prezračevalnih naprav.
Naše dejavnostiProizvodnja radiatorjev in kotlov
Proizvodnja pip in ventilov
Proizvodnja peči in gorilnikov
Inštaliranje vodovodnih napeljav
Inštaliranje klimatskih naprav
Ogrevanje ali gretje
Naše referenceDM servis, trgovina, gostinstvo in storitve, d.o.o.DM servis, trgovina, gostinstvo in storitve, d.o.o.DM servis, trgovina, gostinstvo in storitve, d.o.o.DM servis, trgovina, gostinstvo in storitve, d.o.o.DM servis, trgovina, gostinstvo in storitve, d.o.o.DM servis, trgovina, gostinstvo in storitve, d.o.o.DM servis, trgovina, gostinstvo in storitve, d.o.o.DM servis, trgovina, gostinstvo in storitve, d.o.o.DM servis, trgovina, gostinstvo in storitve, d.o.o.DM servis, trgovina, gostinstvo in storitve, d.o.o.DM servis, trgovina, gostinstvo in storitve, d.o.o.DM servis, trgovina, gostinstvo in storitve, d.o.o.DM servis, trgovina, gostinstvo in storitve, d.o.o.DM servis, trgovina, gostinstvo in storitve, d.o.o.
Naši proizvodiSERVIS AVTOMATIKE OGREVANJA, TOPLOTNIH POSTAJ, PREZRAČEVANJA, KLIMATOV
SERVIS AVTOMATIKE OGREVANJA, TOPLOTNIH POSTAJ, PREZRAČEVANJA, KLIMATOV

Servis, montaža in zagoni, ter nastavitve regulatorjev (krmilnikov) Regin Corrigo, Seltron WDC, Danfoss ECL (pooblaščeni serviser), Carel, Siemens, Sauter, IMP sistem 300, ... Testiranje in popravila regulatorjev in krmilnikov. Servis toplotnih postaj, ogrevanja, kurilnic. Servis prezračevalnih naprav, klimatov. Več na naši spletni strani: www.dm-doo.si
FB stran DM, d.o.o., Log pri Brezovici
FB stran DM, d.o.o., Log pri Brezovici

Za vas smo pripravili zanimivosti o našem delu in rešitvah za prezračevanje in ogrevanje na naši FB strani. Vabljeni na ogled strani: https://www.facebook.com/dm.doo.si/ NOVICE, NEWS, NASVETI, ...
MERITVE PREZRAČEVANJA, TEMPERATURE, VLAGE, HITROSTI ZRAKA, TLAKA, PRETOKOV, TESNOSTI
MERITVE PREZRAČEVANJA, TEMPERATURE, VLAGE, HITROSTI ZRAKA, TLAKA, PRETOKOV, TESNOSTI

Opravljamo meritve prezračevanja (količin zraka po prostorih, rešetkah, difuzorjih, PV ventilih, v kanalih, ...), mikroklime (temperatura, vlaga in gibanje zraka), tlakov (npr. nadtlak stopnišč v primeru požara, podtlak v kadilnici) in osvetlitve na delovnem mestu. Imamo pooblastilo ministrstva za delo, tako da izdamo uradna poročila za tehnične preglede objektov oz. periodične preiskave delovnega okolja. *NOVO: Meritve tesnosti prezračevalnih kanalov.
Servis prezračevalnih sistemov
Servis prezračevalnih sistemov

Pregledi delovanja prezračevalnih naprav, servis avtomatike, menjava filtrov, jermen, ležajev motorjev. Dograditev frekvenčnikov Danfoss, Vacon, Hitachi, LS. Meritve prezračevanja, mikroklime, tesnosti prezračevalnih kanalov, ter nastavitve. www.dm-doo.si
Servis toplotnih postaj / ogrevanja
Servis toplotnih postaj / ogrevanja

Servis avtomatike Seltron, Danfoss, ... www.dm-doo.si
Delovni časPonedeljek  
07:00 - 16:00
Torek  
07:00 - 16:00
Sreda  
07:00 - 16:00
Četrtek  
07:00 - 16:00
Petek  
07:00 - 16:00
Sobota  
Zaprto
Nedelja  
Zaprto

Urgentne stvari po dogovoru - SMS na 051644599.
Prijavite se na e-novice,
obveščali vas bomo o novostih
PRIJAVA


©2017-2024 Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije. Vse pravice pridržane.