Spoštovani uporabnik Microsoft Internet Explorerja!

Spletni brskalnik, ki ga uporabljate, ne omogoča polne funkcionalnosti spletnega portala MojObrtnik. V izogib težavam pri delu s portalom vam predlagamo, da uporabite sodobne spletne brskalnike kot so Google Chrome, Mozilla Firefox ali Microsoft Edge.

Hvala lepa za razumevanje.
  Babinci 46, 9240 LjutomerFILIPIČ MIRAN s.p. MF MIZARSTVO FILIPIČ
9240 Ljutomer
+386 (2) 584 87 20 +386 (41) 613 902 miran.filipic@siol.net
Ocena podjetja:
Prazen krogecPrazen krogecPrazen krogecPrazen krogecPrazen krogec
Oddaljenost:
Začetek dela:
hitro
Št. opravljenih poslov:
0
Odprto/zaprto:
PovezaveO nasDružinsko podjetje MF Mizarstvo Filipič je bilo pod okriljem direktorja Mirana Filipiča ustanovljeno leta 1993. Podjetje obeležuje dvajset let uspešnega delovanja na slovenskem in tujem tržišču in danes vključuje že peto generacijo družine Filipič.

Skozi leta uspešnega delovanja smo pridobili veliko kvalitetnih referenc na področju opremljanja bivalnih ter poslovnih prostorov, gostinskih lokalov in
hotelov tako doma kot v tujini.

Konkurenčno prednost podjetja MF Mizarstvo Filipič v največji meri predstavlja kvaliteta izdelkov in prilagodljivost želji naročnikom.

V letu 2007 je naše podjetje prejelo zlati certifikat SQ – Slovenske kakovosti.
Nahajamo se tudi v Poslovnem centru Betnava nasproti hotela Betnava
Naše dejavnostiDnevna soba
Kuhinje
Kuhinjski elementi
Montaža pohištva
Nadstrešek za avto
Otroška soba
Otroške postelje
Pisarniško pohištvo
Pohištvo po meri
Postelje
Predsobe
Spalnice
Vgradne omare
Naše referenceFILIPIČ MIRAN s.p. MF MIZARSTVO FILIPIČFILIPIČ MIRAN s.p. MF MIZARSTVO FILIPIČFILIPIČ MIRAN s.p. MF MIZARSTVO FILIPIČFILIPIČ MIRAN s.p. MF MIZARSTVO FILIPIČ
Naši proizvodi010768-1


Cilj našega podjetja je s pomočjo najsodobnejše tehnologije in strokovno usposobljenega kadra proizvajati kakovostno ter stilsko dovršeno pohištvo v želji, da zadovoljimo najzahtevnejše kupce. Od samega začetka smo usmerjeni v izdelavo kakovostnih izdelkov za najzahtevnejše kupce. Vsi izdelki so plod vrhunskega znanja in dolgoletnih izkušenj, ki jih oblikuje vrhunska kvaliteta. Naše vodilo je izdelati kakovostno in dovršeno pohištvo, zato sledimo najnovejšim trendom in najsodobnejši tehnologiji na tem področju. Dejavnosti, ki jih opravljamo so pohištvo po meri,po Iveral tehniki, iz masivnega lesa, pohištva imitacije lesa, kuhinje, jedilnice, dnevne sobe in vrtno pohištvo.
Prijavite se na e-novice,
obveščali vas bomo o novostih
PRIJAVA


©2017-2019 Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije. Vse pravice pridržane.