Spoštovani uporabnik Microsoft Internet Explorerja!

Spletni brskalnik, ki ga uporabljate, ne omogoča polne funkcionalnosti spletnega portala MojObrtnik. V izogib težavam pri delu s portalom vam predlagamo, da uporabite sodobne spletne brskalnike kot so Google Chrome, Mozilla Firefox ali Microsoft Edge.

Hvala lepa za razumevanje.
  OGULIN 1A, 8344 VINICAkms malerič, proizvodnja in storitve d
KMS MALERIČ, PROIZVODNJA IN STORITVE d.o.o. - KMS MALERIČ, PROIZVODNJA IN STORITVE d.o.o.
8344 VINICA
+386 7 305 78 40 +386 41 680 676 maleric@kms-inoxproizvodi.si
Ocena podjetja:
Prazen krogecPrazen krogecPrazen krogecPrazen krogecPrazen krogec
Oddaljenost:
Začetek dela:
ni določeno
Št. opravljenih poslov:
0
Odprto/zaprto:
ODPRTO
PovezaveNaši proizvodiINOX POSODE, CISTERNE
INOX POSODE, CISTERNE

Posode so namenjene za shranjevanje in fermentaciji vina, shranjevanju sokov in drugih prehrambenih tekočin. Posode so izdelane iz nerjavečega jekla W.Nr.1.4301. Komplet posode zajema ločljiv podstavek, protiprašni pokrov, plavajoč plovek in PVC pipo na točilnem izpustu.
VODNE STISKALNICE
VODNE STISKALNICE

Vodna stiskalnica omogoča stiskanje zmletega grozdja, jabolk in drugega sadja. Stiskalnica deluje na vodni pritisk iz vodovodnega omrežja. Za delo stiskalnice zadošča pritisk omrežja 2,5 bar.
HLADILNE POSODE
HLADILNE POSODE

Hladilna posoda je namenjena za hlajenje mošta, vin in sokov. V njej lahko tudi vršimo stabilizacijo vina, ki je nujno potrebna pred stekleničenjem. Hladilne posode izdelamo tudi z mešalom, da je hlajena tekočina enakomerno ohlajena. Temperaturo hlajenja v posodi lahko poljubno nastavljamo. Posode imajo standardno temperaturo hlajenja do -7°C.
ACETATOR
ACETATOR

Acetator je namenjen proizvodnji jabolčnega in drugih vrst kisa, oziroma pretvarjanju alkohola v ocetno kislino z intezivnim dovodom zraka in njegovim mešanjem z tekočino.
PLOŠČNI FILTRI
PLOŠČNI FILTRI

Ploščni filter omogoča filtriranje belih in rdečih vin ter drugih prehrambenih tekočin. Z uporabo filter slojnic različnih gostot lahko s filtrom vršimo grobo, fino ali sterilno (razklično) filtracijo. V kombinaciji s polnilnico lahko uporabljamo filter za stekleničenje.
POLNILNICE, namizne in samostoječe
POLNILNICE, namizne in samostoječe

Polnilnica je namenjena za stekleničenje prehrambenih tekočin. Lahko je uporabljamo kot samostojno enoto ali pa v kombinaciji s ploščnim filtrom. Njena enostavna uporaba nam omogoča hitro polnjenje steklenic na željeni nivo v steklenici. Namizni tip polnilnice je namenjen za postavitev na delovni pult. Samostoječi tip polnilnice ne rabi delovnega pulta za postavitev polnilnice.
IZDELKI PO NAROČILU
IZDELKI PO NAROČILU

Vinifikatorji, pravokotne posode, odprte posode z obešalom, ploščni toplotni izmenjevalec.
Delovni časPonedeljek  
06.00 - 14.00
Torek  
06.00 - 14.00
Sreda  
06.00 - 14.00
Četrtek  
06.00 - 14.00
Petek  
06.00 - 14.00
Sobota  
Zaprto
Nedelja  
Zaprto

Prijavite se na e-novice,
obveščali vas bomo o novostih
PRIJAVA


©2017-2019 Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije. Vse pravice pridržane.