Spoštovani uporabnik Microsoft Internet Explorerja!

Spletni brskalnik, ki ga uporabljate, ne omogoča polne funkcionalnosti spletnega portala MojObrtnik. V izogib težavam pri delu s portalom vam predlagamo, da uporabite sodobne spletne brskalnike kot so Google Chrome, Mozilla Firefox ali Microsoft Edge.

Hvala lepa za razumevanje.
  Kazlje 21, 6210 Sežanakrasinox - kovinski izdelki pavel trbižan s
KRASINOX - KOVINSKI IZDELKI PAVEL TRBIŽAN S.P.
6210 Sežana
+386 (5) 768 53 43 +386 (41) 600 596,+386 (31) 447 570 krasinox@siol.net
Ocena podjetja:
Prazen krogecPrazen krogecPrazen krogecPrazen krogecPrazen krogec
Oddaljenost:
Začetek dela:
ni določeno
Št. opravljenih poslov:
0
Odprto/zaprto:
PovezaveO nasPodjetje Krasinox deluje že od leta 1991. Ukvarjamo se s proizvodnja kovinskih izdelkov izključno iz nerjaveče pločevine, ker sta naša cilja kakovost izdelka in zadovoljstvo strank. Izdelki iz nerjaveče pločevine so idelani za različne dejavnosti: gostinstvo, mesno-predelovalna industrija, vinogradništvo, kletarstvo in gradbeništvo. Del proizvodnje obsega standardne izdelke, ki jih ponujamo številnim podjetjem, trgovinam in ostalim kupcem, drugi del proizvodnje pa se nanaša na izdelke po naročilu, ki služijo najrazličnejšim dejavnostim.
Naše referenceKRASINOX - KOVINSKI IZDELKI PAVEL TRBIŽAN S.P.KRASINOX - KOVINSKI IZDELKI PAVEL TRBIŽAN S.P.KRASINOX - KOVINSKI IZDELKI PAVEL TRBIŽAN S.P.KRASINOX - KOVINSKI IZDELKI PAVEL TRBIŽAN S.P.
Prijavite se na e-novice,
obveščali vas bomo o novostih
PRIJAVA


©2017-2019 Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije. Vse pravice pridržane.