Spoštovani uporabnik Microsoft Internet Explorerja!

Spletni brskalnik, ki ga uporabljate, ne omogoča polne funkcionalnosti spletnega portala MojObrtnik. V izogib težavam pri delu s portalom vam predlagamo, da uporabite sodobne spletne brskalnike kot so Google Chrome, Mozilla Firefox ali Microsoft Edge.

Hvala lepa za razumevanje.
  SPODNJA SORICA 1A, 4228 ŽELEZNIKIokorn blaž s
OKORN BLAŽ s.p. SPLOŠNO MIZARSTVO - Splošno mizarstvo Blaž Okorn s.p.
4228 ŽELEZNIKI
+386 4 519 80 30 031 542517 blaz.okorn@siol.net
Ocena podjetja:
Prazen krogecPrazen krogecPrazen krogecPrazen krogecPrazen krogec
Oddaljenost:
Začetek dela:
ni določeno
Št. opravljenih poslov:
0
Odprto/zaprto:
O nasSmo edini , ki v Sloveniji izdelujemo lesene sušilnice za sušenje sadja ,zelenjave,zelišč,gob,cvetnega prahu itd... Poleg tega izdelujemo tudi masivno pohištvo.
Naše referenceOKORN BLAŽ s.p. SPLOŠNO MIZARSTVOOKORN BLAŽ s.p. SPLOŠNO MIZARSTVOOKORN BLAŽ s.p. SPLOŠNO MIZARSTVO
Naši proizvodiSušilnica sadja
Sušilnica sadja

EKOLOŠKI IZDELEK LETA 1995, 2004 ZLATI CEH ZA KVALITETO, NAGRADA OBRTNE ZBORNICE SLOVENIJE BIO SUŠILNICE ZA ZDRAVO PREHRANO Sušenje je star, preizkušen in najučinkovitejši način konzerviranja sadja. Bistvo sušenja je v tem, da se s pomočjo toplote in zračnega toka-prepiha iz sadja ali zelišč odstrani voda. Tako postanejo sadje kot zelišča ali druge posušene dobrine zelo obstojni; zaradi pomanjkanja vlage se jih ne morejo lotiti gnilobne glive. Ob pravilnem sušenju, še prav posebno ob zmernih temperaturah sušilnega zraka ohranijo zeli in sadje vse hranilne snovi in vitamine ter naravno barvo brez vseh dodatkov. Tako imajo ob uporabi vso svojo naravno vrednost. ZAKAJ BIO? Sušimo v lesenem, zaprtem, temnem prostoru in pri nizkih temperaturah. Ta je zaščiten pred direktnimi sončnimi žarki, ki na sušene dobrine lahko škodljivo delujejo. Med sušenjem so dobrine zaščitene pred mrčesom, prahom ali podobnim onesnaženjem. Temperaturo sušilnega zraka med sušenjem lahko nastavimo in nadzorujemo. Na ta način preprečimo spremembo sestavin zaradi pregrevanja. Stalno lahko kontroliramo potek sušenja v sušilnici. KAJ LAHKO SUŠIMO? Uspešno lahko sušimo vse vrste sadja kot so: jabolka, hruške, marelice, breskve, češplje, češnje, grozdje,banane, kaki, kivi, ananas, fige, orehe,bučno seme,tobak in podobno; sušimo vse gozdne sadeže kot gobe, borovnice, jagode, brusnice in podobno, ter zelišča vseh vrst kot kamilice, bezgovo cvetje, bezgove jagode, meto, majaron, baziliko, timijan, ribez, pehtran, lipovo cvetje in vse drugo iz bogate zakladnice zdravilnih in koristnih zelišč. Manj je znano, da zelo uspešno sušimo vse vrste zelenjave, kot je peteršilj, korenje, zelena, kolerabice, cvetača, brokoli, paprika, stročji fižol, grah, ohrovt, zelje in paradižnik. Čebelarji lahko v sušilnicah SUŠA sušijo cvetni prah in topijo kristaliziran med. Oboje je še posebej občutljivo na temperature nad 40°C. KAKO DELUJE SUŠILNICA? Sušilnice imajo v spodnjem delu nastavljivo električno ogrevanje z ventilatorjem. Zrak vstopa skozi posebne odprtine, se ogreva na želeno temperaturo, ogretega pa ventilator potiska skozi lese z naloženimi dobrinami in potem skozi odprtine na gornji strani sušilnice na prosto. Praktične in učinkovite sušilnice SUŠA so zelo primerne za vse tiste, ki imajo na vrtu nekaj sadja in zelenjave. Vsakdo pa si lahko nasuši za zimo in zgodnjo pomlad sadja in zelenjave takrat, ko je tega v izobilju in je poceni. Sušilnice so zelo primerne tudi kot darilo. Garancija 12 mesecev . ZAŠČITENO PRI URADU REPUBLIKE SLOVENIJE ZA VARSTVO INDUSTRIJSKE LASTNINE 1000 LJUBLJANA, KOTNIKOVA 6 RUBRUM M-9250077
Prijavite se na e-novice,
obveščali vas bomo o novostih
PRIJAVA


©2017-2019 Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije. Vse pravice pridržane.