Spoštovani uporabnik Microsoft Internet Explorerja!

Spletni brskalnik, ki ga uporabljate, ne omogoča polne funkcionalnosti spletnega portala MojObrtnik. V izogib težavam pri delu s portalom vam predlagamo, da uporabite sodobne spletne brskalnike kot so Google Chrome, Mozilla Firefox ali Microsoft Edge.

Hvala lepa za razumevanje.
  Podbevškova ulica 18, 8000 Novo mestoPEČI-KERAMIKA PROIZVODNJA KERAMIČNIH PEČNIC d.o.o.
8000 Novo mesto
+386 (7) 393 57 50 info@peci-keramika.si
Ocena podjetja:
Prazen krogecPrazen krogecPrazen krogecPrazen krogecPrazen krogec
Oddaljenost:
Začetek dela:
v enem tednu
Št. opravljenih poslov:
0
Odprto/zaprto:
Povezaveworld twitter facebook pinterest
O nasVaši strokovnjaki za kamine in lončene peči! Obiščite naš salon in izkoristite takojšnje projektiranje vašega kamina ali pa se dogovorimo za brezplačen ogled na vašem objektu! Kamin vam tudi zmontiramo, ali pa svetujemo pri vgradnji!

Peči Keramika d.o.o. je danes tehnološko-organizacijsko in strokovno sodobno zasnovano podjetje, ki zna prisluhniti željam svojih kupcev in potrebam evropskega trga. Proizvajamo pečnice, izvajamo montažo, servis, vzdrževanje peči in kaminov.

Podjetje se nahaja v Novem mestu, kjer lahko obiščete tudi naš razstavni salon, dela pa izvajamo po celi Sloveniji.
Naši proizvodiKamini
Kamini

Izdelujemo vse vrste kaminov: toplozračni kamini, akumulacijski kamini, toplovodni kamini, klasični kamini, zidani kamini, hipokavstični kamini. Hipokavstični kamin je kamin s podaljšano akumulacijo, saj je vroči del kamina pozidan s pečarsko opeko debeline 5,5 cm, s skupno težo cca. 700 kg – 1000 kg akumulacije. S tem dobimo oddajanje toplote v prostor še od 15 do 25 ur po končanem kurjenju. S tem se izognemo problemu, da bi bilo v prostoru prevroče. Akumulativni material, ki se uporablja za kamine so šamotni materiali. Pečarska opeka ima največjo maso, zato z njo zidamo hipokavstične kamine.
Kaminska kurišča Kobok, Schmid, Spartherm
Kaminska kurišča Kobok, Schmid, Spartherm

Kakšno kaminsko kurišče naj izberem za kamin? Sodobne hiše so praviloma dobro izolirane in imajo okna ki so izolativna in odlično tesnijo, kamin pa je pogosto sekundarna ogrevalna naprava. Zaradi tega se v novogradnje dandanes najpogosteje vgrajuje kamine z nizkoenergetskimi in zrakotesnimi kaminskimi kurišči Kobok Kaseta. Ta kurišča imajo nominalno moč od 6,0 do 7,0 kW in so primerna za prostore nad 50m². Kurišče se nato pozida z akumulativnim materialom.
Dimniki - Šamotni - Inox
Dimniki - Šamotni - Inox

Izdelujemo vse vrste dimnikov za kamine. - Šamotni dimniki Ekoker - inox dimniki Jeremijas
Lončene peči
Lončene peči

Izdelujemo vse vrste lončenih in krušnih peči, z lastno proizvodnjo pečnic.
Pečnice
Pečnice

Proizvodnja pečnic za izdelavo lončenih peči in kaminov je organizirana in usmerjena kot proizvodnja za znanega kupca, kar pomeni, da je osnova za proizvodnjo znana oblika in barva peči za določenega kupca, saj je oblikovanje peči del opreme bivalnega prostora in v precejšnji meri izraz individualnosti vsakega posameznika. V proizvodnem programu so pečnice v petdesetih različnih oblikah in sedemdesetih različnih barvah. Izven standardnih oblik in barv izdelujemo tudi različne druge elemente po posebnih zahtevah tudi v barvah katere niso v redni proizvodnji.
Prijavite se na e-novice,
obveščali vas bomo o novostih
PRIJAVA


©2017-2023 Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije. Vse pravice pridržane.