Spoštovani uporabnik Microsoft Internet Explorerja!

Spletni brskalnik, ki ga uporabljate, ne omogoča polne funkcionalnosti spletnega portala MojObrtnik. V izogib težavam pri delu s portalom vam predlagamo, da uporabite sodobne spletne brskalnike kot so Google Chrome, Mozilla Firefox ali Microsoft Edge.

Hvala lepa za razumevanje.
  Čeplje 51, 3305 Vranskopetre šotori - hale d
PETRE ŠOTORI - HALE d.o.o.
3305 Vransko
+386 (3) 703 21 00 info@petre.si
Ocena podjetja:
Prazen krogecPrazen krogecPrazen krogecPrazen krogecPrazen krogec
Oddaljenost:
Začetek dela:
ni določeno
Št. opravljenih poslov:
0
Odprto/zaprto:
PovezaveO nasPetre šotori-hale d.o.o. smo poleg skladiščnih šotorov in hal tudi eden največjih ponudnikov kakovostnih prireditvenih, VIP in poročnih šotorov, pagod, paviljonov, catering opreme in ostalih komponent za uspešno izvedbo najrazličnejših dogodkov. Naši aluminijasti šotori so dani na trg kot celota in so kot taki v celoti slovenski proizvod, ki je skladen s predpisi in opremljen z dokumentacijo, ki je potrebna za postavitev nezahtevnega objekta. V ponudbi podjetja Petre šotori - hale d.o.o. najdete tudi lastno proizvodnjo in servis PVC cerad. Naše prednosti so 30 let izkušenj na področju montaže in proizvodnje, lastna proizvodnja in servis, kratki dobavni roki, hitra montaža, strokovnost in fleksibilnost, kvalitetni izdelki ter storitve in celostne rešitve.
Naše referencePETRE ŠOTORI - HALE d.o.o. PETRE ŠOTORI - HALE d.o.o. PETRE ŠOTORI - HALE d.o.o. PETRE ŠOTORI - HALE d.o.o. PETRE ŠOTORI - HALE d.o.o. PETRE ŠOTORI - HALE d.o.o. PETRE ŠOTORI - HALE d.o.o.
Naši proizvodialuminijasti skladiščni šotori ALU PRO in hale
aluminijasti skladiščni šotori ALU PRO in hale

Aluminijasti skladiščni šotori so dani na trg kot celota in so v celoti slovenski proizvod. Aluminijasti skladiščni šotori so skladni s slovensko in evropsko zakonodajo. Opremljeni so z vso potrebno dokumentacijo, ki je potrebna za postavitev nezahtevnega objekta. Velika prednost so kratki dobavi roki. Prednost skladiščnih šotorov je tudi hitra in enostavna montaža ter demontaža. Vse kar se potrebuje je utrjena podlaga oz. teren. Temeljenje aluminijastih skladiščnih šotorov se izvede s sidrnimi klini, dolžine do 120 cm. Za postavitev aluminijastih skladiščnih šotorov se ne izvajajo gradbena in betonska dela, prav tako se na mestu postavitve konstrukcij elementi ne varijo. Aluminijasti skladiščni šotori so namenjeni skladiščenju elementov, pri katerih nihanje zunanje in notranje temperature ne vpliva na njihovo uporabnost in kvaliteto. Izbirate lahko med različnimi dimenzijami šotorov ter različnimi materiali strehe in stranic, in sicer med PVC, trapezno pločevino, termoizolacijskimi paneli.
pošljite povpraševanje na info@petre.si
VIP, poročni in prireditveni šotori, pagode in paviljoni
VIP, poročni in prireditveni šotori, pagode in paviljoni

Podjetje Petre šotori - hale d.o.o. smo poleg ponudbe aluminijastih skladiščnih šotorov in hal eden največjih ponudnikov prireditvenih , VIP, poročnih šotorov, pagod, paviljonov in catering opreme. Nudimo vam celostne rešitve za najem različnih dimenzij prireditvenih šotorov, pagod, paviljonov in ostale opreme za izvedbo različnih dogodkov. Kontaktirajte nas na info@petre.si, več informacij o naši ponudbi pa najdete na www.petre.si in www.skladiscnehale.com .
pošljite povpraševanje na info@petre.si
Prijavite se na e-novice,
obveščali vas bomo o novostih
PRIJAVA


©2017-2019 Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije. Vse pravice pridržane.