Spoštovani uporabnik Microsoft Internet Explorerja!

Spletni brskalnik, ki ga uporabljate, ne omogoča polne funkcionalnosti spletnega portala MojObrtnik. V izogib težavam pri delu s portalom vam predlagamo, da uporabite sodobne spletne brskalnike kot so Google Chrome, Mozilla Firefox ali Microsoft Edge.

Hvala lepa za razumevanje.
  Cvibelj 12, 8360 Žužemberkplus klima ključavničarstvo alojz perko s
PLUS KLIMA KLJUČAVNIČARSTVO ALOJZ PERKO S.P.
8360 Žužemberk
+386 (7) 308 81 00 +386 (41) 392 383 info@ograje-plus.com
Ocena podjetja:
Prazen krogecPrazen krogecPrazen krogecPrazen krogecPrazen krogec
Oddaljenost:
Začetek dela:
ni določeno
Št. opravljenih poslov:
0
Odprto/zaprto:
Povezaveworld
O nasV podjetju PLUS na podlagi večletnih izkušenj izdelujemo kovane izdelke širokega spektra. Naročnikom ponujamo kvalitetno, izvirno in estetsko rešitev. Hkrati svetujemo, se pogovarjamo in poskrbimo, da je končni izdelek v sozvočju z vami ter vašo okolico. Tega načela se držimo pri vsakem dogovoru, naj bo to le enostaven obešalnik ali kompleksna funkcionalno - estetska rešitev vhoda na zemljišče z ograjevanjem kamnitih škarp.

Izdelke odlikujeta izvirnost in natančnost, storitev pa točnost brez izgovorov. Naši izdelki so na začetku le surova palica železa, ki se nato oblikuje v končno obliko, katero določamo skupaj.

Vsi izdelki so kvalitetno površinsko zaščiteni pred vremenskimi vplivi z vročim cinkanjem. Sledi barvanje z visoko kvalitetnimi barvami, ki so namenjene kovanim izdelkom. Tu zopet poskrbimo da imate kot naročnik izbiro med široko paleto različnih barv, ki jih lahko tudi kombiniramo.

Izdelujemo kovane izdelke vseh vrst;
- ograje,
- vrata,
- vrata za kamin,
- balkonske ograje,
- svečnike,
- lestence,
- obešalnike ...
Naše dejavnostiUmetnostno kovaštvo
Naše referencePLUS KLIMA KLJUČAVNIČARSTVO ALOJZ PERKO S.P.PLUS KLIMA KLJUČAVNIČARSTVO ALOJZ PERKO S.P.PLUS KLIMA KLJUČAVNIČARSTVO ALOJZ PERKO S.P.PLUS KLIMA KLJUČAVNIČARSTVO ALOJZ PERKO S.P.PLUS KLIMA KLJUČAVNIČARSTVO ALOJZ PERKO S.P.PLUS KLIMA KLJUČAVNIČARSTVO ALOJZ PERKO S.P.
Naši proizvodiBalkonske ograje
Balkonske ograje

Balkonske ograje so poleg stopniščnih ograj najpogosteje zastopan produkt v našem podjetju.
Vrtne ograje
Vrtne ograje

Vrtne ograje predstavljajo estetski dodatek vašemu vrtu in/ali škarpi. Možnosti so tudi tukaj praktično neomejene. Z vašim sodelovanjem lahko naredimo vrtno ograjo, ki bo prostoru za sprostitev dodala »piko na i«.
Notranje ograje
Notranje ograje

Stopniščne ograje, notranje ali zunanje, so produkti pri izdelavi katerih se še posebej veselimo vašega sodelovanja. Dizajn notranje stopniščne ograje je, kot nam dolgoletne izkušnje nakazujejo, zelo odvisen od vašega okusa. Tukaj bi dodali še to, da pri montaži v že opremljenem domu še posebej pazimo, da delo poteka ob popolni zaščiti.
Vhodna vrata
Vhodna vrata

V rubriko vhodna vrata uvrščamo predvsem vrata, ki pogosto predstavljajo osebni prehod skozi večja drsna vrata, lahko pa so seveda tudi samostojna.
Drsna vrata
Drsna vrata

Drsna vrata lahko v grobem ločimo na enokrilna in dvokrilna. Podvrsta drsnih vrat so tudi samonosilna. Fotografije vam prikazujejo drsna vrata, ki smo jih naredili v našem podjetju. Drsna vrata se od samonosilnih razlikujejo po načinu s katerim se premikajo po tleh. Samonosilna vrata ne potrebujejo kovinskega vodila vgrajenega v tla, medtem ko je pri drsnih vratih to pomemben dejavnik. Na to ali se odločimo za eno ali drugo vrsto, vpliva velikost ter položaj vrat.
Svečniki
Svečniki

Svečniki so tudi lepo darilo ob obletnicah.
Obešalniki
Obešalniki

Izdelujemo različne obešalnike: velike, male, masivne, stenske, samostojne in še bi lahko naštevali. Ter tudi karnise.
Lestenci
Lestenci

Lestenci v kovaškem stilu so produkt, ki se ga ne da kupiti v trgovini. Izdelujemo tako notranje, kot tudi zunanje (vrtne).
Prijavite se na e-novice,
obveščali vas bomo o novostih
PRIJAVA


©2017-2023 Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije. Vse pravice pridržane.