Spoštovani uporabnik Microsoft Internet Explorerja!

Spletni brskalnik, ki ga uporabljate, ne omogoča polne funkcionalnosti spletnega portala MojObrtnik. V izogib težavam pri delu s portalom vam predlagamo, da uporabite sodobne spletne brskalnike kot so Google Chrome, Mozilla Firefox ali Microsoft Edge.

Hvala lepa za razumevanje.
  Cankarjeva ulica 8, 3000 Celjeslikopleskarstvo, elektroinštalacije, prevozi bojan jurjec s
SLIKOPLESKARSTVO, ELEKTROINŠTALACIJE, PREVOZI BOJAN JURJEC S.P.
3000 Celje
+386 (40) 875 000 jurjec@siol.net
Ocena podjetja:
Prazen krogecPrazen krogecPrazen krogecPrazen krogecPrazen krogec
Oddaljenost:
Začetek dela:
ni določeno
Št. opravljenih poslov:
0
Odprto/zaprto:
Povezaveworld
O nasSamostojno podjeniško pot sem začel leta 1993 in predstavlja nadaljevanje družinske obrti slikopleskarstva, ki sega v leto 1945. S to dejavnostjo se je ukvarjal stari oče Ivan, nato pa tudi oče Silvester, ki je odprl svojo obrtno delavnico leta 1965.

Trenutno naše podjetje "pluje" s štirimi pleskarji.

V več kot dvajsetih letih dela sem pridobil mnogo izkušnenj in znanja, zaradi česar nam zaupajo mnoge "stare" in nove stranke, naj si bodo to fizične ali pravne osebe, katerim je kvaliteta, dogovorjeni roki ter sama izvedba del pomembna.
Naše referenceSLIKOPLESKARSTVO, ELEKTROINŠTALACIJE, PREVOZI BOJAN JURJEC S.P.SLIKOPLESKARSTVO, ELEKTROINŠTALACIJE, PREVOZI BOJAN JURJEC S.P.SLIKOPLESKARSTVO, ELEKTROINŠTALACIJE, PREVOZI BOJAN JURJEC S.P.SLIKOPLESKARSTVO, ELEKTROINŠTALACIJE, PREVOZI BOJAN JURJEC S.P.SLIKOPLESKARSTVO, ELEKTROINŠTALACIJE, PREVOZI BOJAN JURJEC S.P.SLIKOPLESKARSTVO, ELEKTROINŠTALACIJE, PREVOZI BOJAN JURJEC S.P.SLIKOPLESKARSTVO, ELEKTROINŠTALACIJE, PREVOZI BOJAN JURJEC S.P.
Naši proizvodiRazvlaževanje

Izposoja razvlažilcev prostorov, ventilatorjev in toplozračnih grelcev.
Epoksi premazi

Z epoksi barvami premazana betonska tla so enostavna za čiščenje, povozna, odlikuje pa jih visoka odpornost na razne agresivne tekočine ( kisline, bencin,... ) 
Risanje s šablonami

Novi trend pri urejanju interiera je vsekakor risanje na zidove. Z raznimi šablonami lahko prijetno trendovsko popestrimo ambient.
Polaganje okrsnih letev

Z domiselno uporabo in kombinacijo okrasnih profilov lahko precej spremenimo tudi vsakdanje prostore ter tako skupaj z ustreznimi barvnimi kombinacijami zaokrožimo podobo naših domov.
Tapete

Spremljate modo? Dekorirajte stene z motivi, kateri vam bodo polepšali tiste prostore, kjer preživite največ časa.
Dekorativni nanosi

Videz stroge elegance in enostavne urejenosti, ki jih bivalnim, poslovnim in drugim prostorom daje klasično barvanje zidnih in stropnih površin, lahko z uporabo posebnih dekorativnih premazov, gelov, kitov, reliefnih barv in reliefnih tapet spremenimo v pravo in zanimivo nasprotje. Meje vaši inovativnosti v tem primeru postavljata le domišljija in okus.
Barvanje fasad

Zaščita fasad in njihova estetika predstavljajo naš cilj. Fasadne barve nam omogočajo različne rešitve za vse vrste interesov barvnega oblikovanja v gradnji. Barvne fasade so okras in omogočijo opazovalcu pobeg iz sivega vsakdana. Lastniki hiš pa so zadovoljni šele, če po več letih na fasadah ne pride do poškodb in spremeb barvnih tonov.
Pleskanje oken, vrat, ograj,...

V vsakdanjem življenju srečujemo materiale kot so železo, jeklo, cink, baker, aluminij, les, plastiko … Uporabljajo se kot sestavni elementi vseh gradenj; v domači hiši kot ograja, stopnice, okna, vrata, radiatorji … Če jih primerno zaščitimo jim podaljšamo življenjsko dobo in polepšamo videz.
Glajenje in kitanje sten

Novoometane, poškodovane, razpokane, ne dovolj ravne ali ne dovolj gladke zidne in stropne površine za barvanje in druge dekorativne obdelave niso ustrezna in primerna podlaga. Za kvalitetno zaključno obdelavo je zato njeno krpanje, izravnavanje in glajenje nujno potrebno in neizogibno.
Beljenje in barvanje sten

Zidnim in stropnim površinam, ki so iz kakršnegakoli razloga umazane in poškodovane, lahko nov in popoln videz najhitreje in najlažje povrnemo z obnovitvenim barvanjem.
Prijavite se na e-novice,
obveščali vas bomo o novostih
PRIJAVA


©2017-2024 Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije. Vse pravice pridržane.