Spoštovani uporabnik Microsoft Internet Explorerja!

Spletni brskalnik, ki ga uporabljate, ne omogoča polne funkcionalnosti spletnega portala MojObrtnik. V izogib težavam pri delu s portalom vam predlagamo, da uporabite sodobne spletne brskalnike kot so Google Chrome, Mozilla Firefox ali Microsoft Edge.

Hvala lepa za razumevanje.
  Videm 53, 1262 Dol pri Ljubljanizi investicije družba za gradbeništvo, storitve in trgovino d
ZI INVESTICIJE družba za gradbeništvo, storitve in trgovino d.o.o. - ZI INVESTICIJE družba za gradbeništvo, storitve in trgovino d.o.o.
1262 Dol pri Ljubljani
+386 41 625 224 +386 31 504 288 metka@zi-investicije.si
Ocena podjetja:
Prazen krogecPrazen krogecPrazen krogecPrazen krogecPrazen krogec
Oddaljenost:
Začetek dela:
ni določeno
Št. opravljenih poslov:
0
Odprto/zaprto:
Povezaveworld
O nasV podjetju ZI Investicije že od leta 2006 svojim naročnikom pomagamo, da zaživijo v domu, o katerem so vedno sanjali.

Ukvarjamo se z gradbenimi deli, organizacijo in izvedbo stvbnih projektov, gradnje za končne stranke pa vse do hiše na ključ.

Z dolgoletnimi izkušnjami na področju gradbeništva ter stalnim strokovnim izpopolnjevanjem vam lahko zagotovimo vrhunsko svetovanje in kakovostno izdelavo objektov.

Naši zaposleni in podizvajalci za vas z veseljem uredijo vso potrebno dokumentacijo od idejne zasnove pa vse do pridobitve gradbenega dovoljenja in popisov del. S široko mrežo kakovostnih in zanesljivih podizvajalcev poskrbimo za pravočasno izvedbo vseh del, da boste vi lahko brezskrbno uživali v svojem novem (ali prenovljenem) sanjskem domu.

ZI Investicije - vredni vašega zaupanja.
Naše referenceZI INVESTICIJE družba za gradbeništvo, storitve in trgovino d.o.o. ZI INVESTICIJE družba za gradbeništvo, storitve in trgovino d.o.o. ZI INVESTICIJE družba za gradbeništvo, storitve in trgovino d.o.o.
Naši proizvodiCELOVITE PRENOVE OBJEKTOV

ENERGETSKE SANACIJE

FASADE

GRADNJA PASIVNIH HIŠPrijavite se na e-novice,
obveščali vas bomo o novostih
PRIJAVA


©2017-2024 Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije. Vse pravice pridržane.